keskiviikko 6. helmikuuta 2008

Tällä viikolla on ruvettu valmistautumaan tosissaan kolmeen tulevaan ja sarjatilanteen kannalta hyvin ratkaisevaan peliin Moskovan Tornado vastaan. Krasnojarskin matkan jälkeen oli pari päivää vapaata, mutta sunnutaista asti ollaan menty kaksi jäätreeniä päivässä. Aamulla enemmän perustreenejä ja iltapäivällä on tarkistettu taktisia juttuja. Sunnuntaina katsomoon oli eksynyt myös ympäri Venäjää matkamaan lähtenyt suomalaispariskunta, joka oli kuullut, että tän kaupungin jäähallissa voisi törmätä muihinkin samaa kansallisuuta oleviin. Sen verran vähän täällä ulkomaalaisia ja varsinkaan suomalaisia näkee, että noi on aina meillekin positiivisia yllätyksiä.

Kelit on ollu lempeitä, suorastaan lämpimiä ton Siperian jälkeen. Lunta tosin on tullut lujasti lisää, joten kunnon talvi täällä kyllä on. Hiihtämäänkin pääsisi hienosti jos olisi tullut sukset matkaan (ja ehkä siinä olisi myös muutama muu mutta..). Täällä on kyllä tullut todettua, ettei se liikkuminen todellakaan ole niin välineistä kiinni. Ei ne näkyvillä olevat ladutkaan mitään ihan just koneella vedettyjä luistelubaanoja ole, mutta ne sukset... uusien suksien ja välineiden ehkä liian tiheetä ostoa itsekin harrastaneena olen ihaillen seurannut kun liikkujat kantavat takaa haljenneita ja joissain tapauksissa jopa osin katkenneita Järvisiä hymy naamalla kohti puistoja.

Viikonloppuna lähdetään viikon keikalle länteen. Ensin maajoukkueleirille Suomeen pariksi päiväksi, siitä Ruotsiin Euro Hockey Tourille ja sieltä suoraan takasin pelaamaan Tornado pelejä. Venäjän joukkueessa pelaa Tornadosta aika monta eli kai se turnauksen seuraedustus menee aika tasan..






Hups, lapsi pääsi karkuun alamäessä..

Ei kommentteja: