maanantai 25. helmikuuta 2008

Nousu

Se hiuksenhieno ero pelissä todella hereillä olemisen ja mailan puristamisen välillä on joskus lähes olematon. Tai siis kun etukäteen sitä on toisinaan vaikea haistaa todella tutussakin joukkueessa niin täällä se oli melkein mahdotonta kun ei tuolla paikallisten pään sisällä kuitenkaan ihan täysin ole. Tää tylytyspalaveri tai lähinnä paikallisten reaktio siihen oli vaan aikasemmin kokematon juttu. No, kai se loppujen lopuks on parempi keskittyä siihen mihin voi vaikuttaa ja olla murehtimatta muuta.





Torstaina homma sitte selvis. Asennetta oli riittämiin. Saatiin alkuun maali ja vaikka vastus pääsi tasoihin niin 3-1 lopputulos. Varsinkin pelin loppupuolella tiukimmassa paikassa meillä pelas koko jengi loistavasti. Suomalaisten kenttä oli jäällä kaikkien maalien aikana, niin hyvässä kun pahassakin. Katsomo oli mukana hyvin ja paikallisen huutojoukon lisäksi erityismainiin ansaitsee ehdottomasti mahtava paikalla ollut suomalaisjoukko!


Kuvista kiitos Jaana Loposelle!

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos jännittävistä pelihetkistä! Vaikka ajoittain meinasi olla hermot riekaleina! Suomalaiset kuitenkin rokkaa aina!
Koijalle kiitokset city sherpana toimimisesta ja koko N- Novgorodille kiitos positiivisen jäljen jättämisestä koko ryhmäämme!!
Kotimatkammekin sujui ongelmitta.. Tosin olihan se hiukan pitkä (26h).
Loppukaudelle zemppiä koko ryhmälle!!